nedeľa 12. októbra 2014

Budúcnosť sa začína dnes.

Na začiatok by bolo ideálne preskočiť všetky frázičky a bežné formulky, ktoré čítate v úvodoch 99% článkov na blogoch. Nemám rada úvody, a myslím, že každý, kto si v najbližších dňoch na tento blog klikne, už ma dávno pozná buď z predchádzajúceho blogu, alebo vďaka YouTube. :)

Ak ste to šťastie nemali, a ešte ste na na internete nestretli, nezúfajte, čoskoro sem doplním niečo ako môj profil, takže ma aspoň trošku spoznáte.


Pretože dnešným dňom definitívne spúšťam nový blog, chcela by som vás tu privítať, a dúfam, že sa vám tu bude páčiť minimálne rovnako ak nie viac, ako na tom starom. :)

Potešíte ma, ak mi napíšete v komentároch, čo by ste chceli čítať, čo si myslíte o "dizajne" (s ktorým som sa packala 2 a pol hodiny a hľadala som všetky možné CSS kódy). Všetky vaše ostatné komentáre ma takisto potešia!

Vaša S. ♡

6 komentárov :

  1. Teším sa, že si sa konečne odhodlala mať nový blog ! Tento dizajn ťa presne vystihuje, aspoň podľa mňa, keďže ťa (aspoň blogovo :() poznám už nejaký ten piatok. Ten obrázok na pozadí, priehľadná stránka, tuším taký dizajn bol aj medzi prvými, ak nie úplne prvý na tvojom prvom blogu na Blogspote. Každopádne, som neskutočne rada, že ťa opäť vidím písať, opäť vidím, že si sa na to dala a nesmierne sa teším ♥ Uch ♥ :))))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. simi písala som už včera a asi sa to nepridalo -_-. Každopádne zamilovala som sa do tvojo názvu blogu a do tvojho loga (do toho už ked som ho videla vo videu) Dúfam že sa bude dariť a ozaj tu začína tvoja budúcnosť:)
    Jediný detail čo by som vytkla je že sa kusok bije písmo s pozadím ale to možno iba mne z polovice slepému človeku :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc se těším, až to tu rozjedeš :) Pamatuju si ještě tvůj blog na blog.cz a od té doby jsem tvá pravidelná čtenářka takže už teď vím, že tento blog bude stejně tak skvělý jako ty předešlé:) Hodně štěstí se startem a ať si tu spokojená:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Design se mi moc líbí, jen si musím zvyknout :D Je moc pěkný a připomíná mi jeden z tvých prvních. Na nové články se moc těším :3

    OdpovedaťOdstrániť
  5. jeeej nechápem, že až teraz som našla tvoj nový blog ale teším sa z neho :) desing je super len to biele sa mi trochu horšie číta

    OdpovedaťOdstrániť