štvrtok 5. marca 2015

MOTD: Pastelové oči s dvojitou linkou

Ahojte :)
Aký máte názor na "of the day" články? Chcela by som pridávať niečo na ten štýl, aspoň čo sa týka líčenia :)

V tomto príspevku vám ukážem líčenie, ktoré som dnes vytvorila. Chcela som niečo, čo si nelíčim každý deň, niečo čo by bolo výrazné a zároveň by sa to dalo nosiť. Farebné tiene používam oveľa menej, než tie neutrálne, takže aj tým som chcela dať priestor a nakoniec to dopadlo tak ako vidíte na fotkách. :) Pre niekoho to možno stále nie je "nositeľné" a bežne by si to nikam nedal, ale snáď v tom aspoň nájdete inšpiráciu a niekedy sa vám to bude hodiť. :)


Dvojitá linka bola experimentom, hlavne pretože som používala tekuté linky a spravila som ju úplne spontánne, pôvodne tam ani nemala byť :) Tekuté linky sú pre mňa samostatnou kapitolou, pretože mi to s nimi nikdy nešlo a vždy som sa ich tak trochu obávala. Nedávno som ale po nich začala pozerať a objavila som linky od Catrice, ktoré majú celkom šikovný aplikátor a na to, že som v tomto smere úplné drevo, sa mi s nimi krásne kreslí.



Ako podklad pod oči som použila jumbo ceruzku od NYX v odtieni Milk, na ktorej krásne vynikli pastelkové tiene z BH cosmetics 120 tieňovej palety. Bez ceruzky boli tiene naozaj o ničom, také polopriehľadné a ak som ich na ruke rozmazala, absolútne ich nebolo vidno. Taktiež vždy ak pracujete s farebnými tieňmi, je dobré použiť biely alebo krémový podklad/bázu, aby čo najlepšie vynikli a boli krásne pigmentované :)



Na pleť som najprv použila produkty z rady Skin Perfection od L'Oreálu, ktoré viac-menej používam každý deň. Sú naozaj príjemné, úplne som si zamilovala krém na kruhy pod očami, a tiež rada používam BB krém z tejto rady. :) O produktoch chystám video, kde vám určite prezradím viac.
Čo sa týka mejkapu, zmiešala som trochu BB krému s MaxFactor Facefinity, ktorý má naozaj super krytie, ale občas trocha "viditeľný finiš", ktorý strašne zvýrazňuje nedostatky, ktorých ja mám do aleluja. Preto ten mix s BBčkom, ktoré tomu dodáva trocha prirodzenejší efekt. :)
Korektor som použila 24h Perfect Stay od Astor, čo je naozaj dobrý produkt, ďalej som decentne kontúrovala pod lícnymi kosťami, trošku nos a čelo, na záver minimum púdru v T-zóne a všetko som zafixovala fixačným sprejom od NYX, ktorý má dewy finish.


Na pery som použila najprv EOS balzam, ďalej Dermacol Lipseduction 02 a na to naozaj jemne Miss Sporty rúž v odtieni Cabaret, pričom všetko som zjednotila štetcom na pery.

Všetky produkty, ktoré som použila :)

Tvár:
Celá rada L'Oreál Skin Perfection (sérum, hydratačný krém, očný krém, BB)
MaxFactor Facefinity - 45 warm almond
Astor 24h Perfect Stay korektor - 002 sand
Catrice Matt Mousse Make Up - 041 bronze beige (kontúrovanie)
Rimmel Stay Matte púder - 001 transparent
NYX Dewy Finish fixačný sprej

Obočie:
priesvitný gélGosh Brow Kit - 001


Oči:
NYX jumbo ceruzka - Milk
BH cosmetics 120 tieňová paleta - 2. edícia
Catrice Liquid Liner - 010 Dating Joe Black
F&F Eyes Eye Crayon - Gold Coast
Miss Sporty Studio Lash 3D Volumythic Mascara - 001 black

Pery:
EOS - Summer Fruit
Dermacol Lipseduction - 02

Miss Sporty Perfect Color rúž - 250 Cabaret


Napíšte mi ako sa vám páči líčenie, ako sa najčastejšie líčite vy a či s dekoratívkou rady experimentujete? :)

7 komentárov :

  1. Simi, to líčení je bombastické! Ještě jsem nikdy nezkoušela dvojíté linky ale musím to někdy zkusit :) S tou fialovou a zlatou to vypadá moc pěkně a celý look je prostě moc příjemný na koukání :) Vždy obdivuji tvoji práci s makeupem. Navíc jsi strašně pěkné děvče hah :D Můj obvyklý makeup se skládá z hnědých/zlatých stínů, hnědých/černých linek a béžové nebo červené rtěnky :) Bohužel barevné odstíny mi moc nesluší, protože jsem tmavovláska a hodí se ke mě spíš přirozenější jemnější barvy. Jsem jinak moc ráda za nový článek po dlouhé době :D

    PS: Mega úžasně nádherný design! :) Vážně se ti povedl. Jsem nadšená. Hned se tu líp i čte :)

    Evka S.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti za krásny komentár :)
      Ja napríklad s farbami všeobecne experimentujem rada, aj keď nie všetko sa mi hodí, ale fialová vraj ide každému :) :D

      Teším sa, že sa páči aj dizajn ;)

      Odstrániť
  2. Určitě tento typ článků přidávej:) Mě se na tomto líčení nejvíce líbí ty linky, které jsou naprosto precizní! Jestli je neumíš ty, tak potom kdo je umi?:D A taky ten zlatý detail mezi nimi je dokonalý!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Velmi pěkné líčení. A určitě přidávej další takové články. :-)

    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvělé líčení, tohle musím vyzkoušet, snad se mi to povede tak hezky jako Tobě :D

    OdpovedaťOdstrániť